Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στην Πυροσβεστική: Δέσμευση για επιδόματα και ενίσχυση του σώματος

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στην Πυροσβεστική: Δέσμευση για επιδόματα και ενίσχυση του σώματος

Την πυροσβεστική υπηρεσία Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, τις γυναίκες και τους άντρες του πυροσβεστικού σώματος, για τον αγώνα που δίνετε -πολλές φορές κάτω από ασύμμετρες συνθήκες- για να σώσετε ζωές, περιουσίες και τον φυσικό πλούτο της χώρας»

«Η κλιματική κρίση κλιμακώνεται. Τα ακραία φαινόμενα αυξάνονται, αλλά δεν μπορεί κάθε χρόνο η κλιματική κρίση, που είναι μια πραγματικότητα, να είναι και άλλοθι. Πρέπει να πάρουμε γενναίες αποφάσεις»

«Πρέπει να γίνουν επιτέλους προσλήψεις, να αντιμετωπιστεί η υποστελέχωση και κάποια δίκαια αιτήματα σας όπως η επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο σύνολο του πυροσβεστικού σώματος».

ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής/DIMITRIS IOANNOU

Loading

Play