Την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την ψηφοφορία για τις ποινές στους ανεμβολίαστους αρνητές γονείς, σχολίασε η Ακρίτα
Το σκεπτικό με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά των ποινών στους ανεμβολίαστους αρνητές γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο ζητά να μάθει η Έλενα Ακρίτα δείχνοντας ότι το όχι σε όλα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλεί πλέον αντιδράσεις και ερωτήματα.
Πολύ δεν περισσότερο όταν συνδέεται με την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Η ανάρτησή της έρχεται λίγο μετά την αντίδραση και της κυβέρνησης η οποία δια του κυβερνητικού εκπροσώπου άσκησε κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης (μονό το ΚΙΝΑΛ υπερψήφισε) μιλώντας για κλείσιμο του ματιού στους αντεμβολιαστές.
«Ποιο το σκεπτικό σας για να το καταλάβουμε και εμείς;» ρωτά σε ανάρτησή της υπενθυμίζοντας πως πρόκειται για τους ιδίους που μηνύουν εκπαιδευτικούς» γράφει.
Αναλυτικά η επίμαχη ανάρτηση της
Δείτε επίσης: Καθηγήτης του Johns Hopkins: Σε 6-8 μήνες η πανδημία θα τελειώσει αν εμβολιαστούμε στο 80%
- Στην κηδεία του Χάραλντ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για λογαριασμό του βασιλιά Καρόλου
- Ένταση στο Ορμούζ: το Ιράν απάντησε μετά τα αμερικανικά πλήγματα σε τρία πετρελαιοφόρα
- Χάλκη, ούτι και ρίζες: ο Haig Yazdjian μιλά για την πραγματική πατρίδα
- Ύπνος και όρεξη: γιατί ο λίγος ύπνος ανοίγει την όρεξη
- Μέσι δίνει ασίστ στο πρώτο ματς μετά τη διεθνή αποχώρηση και η Ίντερ Μαϊάμι μένει στο 2-2
![]()
