Η ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ υποστήριξε πως ο προκειμένου να διαφυλαχθεί η ενότητα, πρέπει ο πρώην πρωθυπουργός να αποσυρθεί πριν την τελική κάλπη των εκλογών της παράταξης
Μία αμφιλεγόμενη πρόταση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, που θα ολοκληρωθούν την επόμενη Κυριακή με την αναμέτρηση Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου, κατέθεσε σε συνέντευξη της στα Παραπολιτικά 90,1 η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή. Η κ. Καϊλή τόνισε ότι «αυτό που μπορώ να σας πως τώρα από την δική μου πλευρά είναι ότι εγώ θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό τώρα να διαφυλάξουμε την ενότητα και επειδή υπήρξε μεγάλη συμμετοχή να σεβαστούμε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής. Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να πάνε στη δεύτερη (σσ: Κυριακή)».
Η κ. Καϊλή υποστήριξε πως, «αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το συζητήσουν οι υποψήφιοι μεταξύ τους. Η δική μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τι είπε ο κόσμος την πρώτη Κυριακή γιατί ήταν μικρές οι διαφορές μεν από μία μεγάλη συμμετοχή, αλλά εκτιμώ ότι είναι προτεραιότητά μας να διαφυλάξουμε την ενότητα αυτή την στιγμή.
Και νομίζω ότι δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μπούμε σε μία ίσως κάπως εσωστρεφή διαδικασία από εδώ και πέρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Πρέπει να ερωτηθούν οι υποψήφιοι», ολοκλήρωσε.
Δείτε επίσης: Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ακόμη και αν δεν είναι πρόεδρος ο Λοβέρδος, θα έχει την ευκαιρία να εκλέξει τον επόμενο
- Ενταση στις σχέσεις Κίνας – Ιαπωνίας λόγω δηλώσεων Τακαΐτσι για την Ταϊβάν
- Κίνηση εν κινήσει: Οι μικρές ασκήσεις όταν δεν έχετε χρόνο για προπόνηση
- Η πώληση στρατιωτικών ανταλλακτικών αξίας 330 εκατ. δολαρίων στην Ταϊβάν από τις ΗΠΑ
- Επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο: τουλάχιστον 14 τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές
- Ρωσία: Νέο σχέδιο απόφασης για τη Γάζα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
![]()
