Ο Σωκράτης Φάμελλος καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία και ζητά προανακριτική για τη διαφάνεια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, καταγγέλλει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για Εξεταστική Επιτροπή σχετικά με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, σημειώνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης, στο παρελθόν, είχε δηλώσει πως οι εξεταστικές δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, αναδεικνύει την υποκρισία του πρωθυπουργού, ο οποίος τώρα ζητά διερεύνηση.
Ο Φάμελλος τόνισε ότι οι «κλέφτες» που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης είναι τα «γαλάζια παιδιά» που έχουν πλουτίσει παράνομα με δημόσιο χρήμα. Η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, προκειμένου να λογοδοτήσει ο κ. Μητσοτάκης στον ελληνικό λαό και στη Δικαιοσύνη.
«Η απονομιμοποιημένη κυβέρνηση πρέπει να παραδώσει τη θέση της και να προκηρύξει εκλογές», ανέφερε ο Φάμελλος, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη στην κοινωνία. «Εμείς θα τηρήσουμε τον όρκο μας στο Σύνταγμα για να έρθουν όλα στο φως», κατέληξε.
Πηγή περιεχομένου: in.gr