Φίλης για διαγραφή Τζουμάκα: «Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης «προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας» ανέφερε ο Νίκος Φίλης.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στοχοποίησε τον Στέφανο Κασσελάκη μέσω ανάρτησής του στο προφίλ του στο Facebook για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα.

propoli

Ο κ. Φίλης μεταξύ άλλων έγραψε πως «είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Δείτε επίσης: Διέγραψε τον Τζουμάκα ο Κασσελάκης: «Έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ»

Loading