Το σχόλιο του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας για την περιπέτειά του
Στα καθήκοντά του αναμένεται να επιστρέψει ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας ο οποίος νοσηλεύτηκε με κορονοϊό σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.
Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.
Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:
Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!
Καλή χρονιά σε όλους!
Φίλιππος Φόρτωμας
Βουλευτής Κυκλάδων
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Στόχος μας το 2022 να δημιουργήσουμε 86.000 νέες θέσεις εργασίας» (pics)
- Διάσωση 61 μεταναστών νότια της Κρήτης: Δύο επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας
- Συνελήφθη καταζητούμενος από την Ίντερπολ για δολοφονία Έλληνα στην Αυστραλία το 1999 στο Αίγιο
- Σημαντικές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν στην Αθήνα
- Κυρ. Βελόπουλος: Η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος «συμπεριλαμβάνει διευκολύνσεις για τις business των κολλητών του πρωθυπουργού»
![]()

