Γ. Φραγγίδης: «Το ΠΑΣΟΚ δίνει αγώνα για να οικοδομήσει μια νέα σχέση με τον ελληνικό λαό»

Πλήθος κόσμου στο Κιλκίς στην εκδήλωση του τομεάρχη Υγείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργου Φραγγίδη.

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του βουλευτικού του γραφείου είχε σήμερα ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Φραγγίδης στην αίθουσα δεξιώσεων «Θέατρο» στο Κιλκίς.

propoli

Τον κ. Φραγγίδη προλόγισε ο αρχηγός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Φραγγίδης στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε:

«Η δημοκρατική παράταξη με το νέο της ξεκίνημα εδώ και έναν χρόνο δίνει το δικό της αγώνα για να οικοδομήσει μια νέα σχέση με τον ελληνικό λαό απέναντι σε ένα πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο που δίνει λυσσαλέο αγώνα για να ανακόψει τη δυναμική και την αυτόνομη πορεία της.

Εδώ και λίγες μέρες παρακολουθήσαμε σκηνές απείρου κάλους στη βουλή λόγω της τοξικότητας και της πόλωσης από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Απέναντι σε αυτόν τον διαγωνισμό των δύο, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δίνει το δικό του αγώνα αξιών με δυναμισμό, ενότητα, ομοψυχία για τη νέα γενιά, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία για την καθημερινότητα των πολιτών αποδεικνύοντας πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Αυτό φάνηκε από την ακαριαία αντίδραση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να θέσει την Εύα Καΐλή εκτός κόμματος για την απαράδεκτη και προσβλητική εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς. Δεν είδαμε όμως την ίδια συμπεριφορά από τα δύο μεγάλα κόμματα. Ο ένας απέναντι στον ανιψιό και ο άλλος απέναντι στον κολλητό.

Ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Πάτσης κατηγορήθηκε ότι μετέχει σε εταιρίες που ασχολούνταν με πλειστηριασμούς και κόκκινα δάνεια. Αυτές οι εταιρίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκατομμυρίων ευρώ στην τιμή των 4,3 εκατομμυρίων ευρώ δηλαδή στο 1/15ο της αξίας τους».

Δείτε επίσης: Γ. Φραγγίδης στην POLITIC για ελληνοτουρκικά: «Δε μπορεί η Ευρώπη να μιλάει για ειρήνη και να δίνει όπλα στην Τουρκία»

Loading