«Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τον κανόνα: όσα λιγότερα καταλαβαίνει κανείς, τόσα περισσότερα λέει. Η έκθεση του Media Pluralism Monitor, υπό την αιγίδα μάλιστα του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι διαυγής και τα συμπεράσματα ξεκάθαρα για τον τίμιο και καλόπιστο αναγνώστη»
δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρει ότι είναι μια έκθεση για την «Ελευθερία της Έκφρασης το 2021» στην Ευρώπη και εξηγεί ότι «ο πίνακας που περιλαμβάνεται στην Έκθεση απεικονίζει τον κίνδυνο για τα μέσα ενημέρωσης και την πληροφοριακή εγγραμματοσύνη στην Ευρώπη, κατατάσσοντας την Ελλάδα στο μέσο όρο, υπερβαίνοντας μάλιστα χώρες με μεγάλη παράδοση και υπολειπόμενη λίγων».
Ο κ. Οικονόμου καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «επειδή όλα τα αντιπολιτευτικά εγχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν παταγωδώς, αναζητούν σωτηρία στα ψέματα και τις αλχημείες. Δεν κατανοούν ότι τα ψέματα είναι βαρίδια που τους βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στο βούρκο της πολιτικής ανυποληψίας. Είναι αδιαμφισβήτητο και εμπειρικά πιστοποιημένο ότι η αλήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διασταυρωθεί ποτέ μέχρι σήμερα».
Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Εξαδάκτυλου και Γκάγκα: «Πολιτική τυμβωρυχία»
- Το δικαίωμα στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη
- Επέκταση συμβολαίου για τον Πίκφορντ στην Εβερτον
- Ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Ζεσούς από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο
- Τραμπ: «Ο Τσάρλι Κερκ δεν μισούσε τους αντιπάλους του, εγώ τους μισώ» – Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του
- Καταγγελίες για τη μη αποδοχή παραπεμπτικών σε διαγνωστικά κέντρα