Στην επιστροφή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική επάνοδό μας στην πληρότητα του βίου, οικονομικού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού και ευρύτερα πολιτισμικού», τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:
«Δεκαεννιά μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και παρότι ο ιός επιμένει είμαστε σε θέση να ανοίξουμε βήμα. Είμαστε σε θέση να το πράξουμε γιατί με σχεδιασμό και σώφρονες επιλογές κρατήσαμε τη χώρα υγειονομικά, οικονομικά και κοινωνικά όρθια.
Με πολιτικές ενίσχυσης του ΕΣΥ και στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Τώρα με πολιτικές και πυρήνα το ΕΣΥ, τον εμβολιασμό και το αρτιότερο κράτος μπορούμε να περιορίσουμε περαιτέρω την πανδημία και να καταφάσκουμε στη ζωή. Η πορεία στο επόμενο διάστημα δεν θα είναι ανέφελη. Η πανδημία συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις και οι αναταράξεις προκαλούν ανησυχία στους πολίτες.
Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ανησυχίες, τα προβλήματα αλλά και στις προσδοκίες της ζώσας κοινωνίας».
Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Αυξήσεις σχεδόν στα πάντα – Μετά τα Χριστούγεννα η βελτίωση (vid)
- Δασικές πυρκαγιές στην Ισπανία και τη Γαλλία: Εντατικές προσπάθειες κατάσβεσης
- Σοκαριστική σύλληψη δύο ατόμων για εκρηκτικούς μηχανισμούς στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
- Σοκ στο Ιράν: Οι ΗΠΑ πλήττουν το νησί Λαράκ και η Τεχεράνη διαψεύδει πυρηνικές δραστηριότητες
- Συνελήφθησαν δύο νεαροί με κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο
- Φιλ Φόντεν: Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2030
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
