Στην επιστροφή της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
«Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική επάνοδό μας στην πληρότητα του βίου, οικονομικού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού και ευρύτερα πολιτισμικού», τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:
«Δεκαεννιά μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και παρότι ο ιός επιμένει είμαστε σε θέση να ανοίξουμε βήμα. Είμαστε σε θέση να το πράξουμε γιατί με σχεδιασμό και σώφρονες επιλογές κρατήσαμε τη χώρα υγειονομικά, οικονομικά και κοινωνικά όρθια.
Με πολιτικές ενίσχυσης του ΕΣΥ και στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Τώρα με πολιτικές και πυρήνα το ΕΣΥ, τον εμβολιασμό και το αρτιότερο κράτος μπορούμε να περιορίσουμε περαιτέρω την πανδημία και να καταφάσκουμε στη ζωή. Η πορεία στο επόμενο διάστημα δεν θα είναι ανέφελη. Η πανδημία συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις και οι αναταράξεις προκαλούν ανησυχία στους πολίτες.
Στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ανησυχίες, τα προβλήματα αλλά και στις προσδοκίες της ζώσας κοινωνίας».
Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Αυξήσεις σχεδόν στα πάντα – Μετά τα Χριστούγεννα η βελτίωση (vid)
- Ρωσία αποδέχθηκε την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερή συνάντηση με την Ουκρανία, λέει Αμερικανός αξιωματούχος
- Καμπανάκι για Heineken: τι αποφάσισε το ολλανδικό δικαστήριο στη διαμάχη με τη Βεργίνα
- Άλμα 13,3% στις ελληνικές εξαγωγές καλλυντικών στα ΗΑΕ το 2025
- Έκρηξη ελληνικών κεφαλαίων στο νέο fund της Endeavor με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ενώ η Ελλάδα ξεχωρίζει στην τεχνητή νοημοσύνη και στο σχέδιο έως το 2030
- Τρεις καταδίκες για την εκβίαση με βίντεο που είχε καταγγείλει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

