Γ. Τσίπρας υπέρ Π. Πολάκη: «Η Σία Αναγνωστοπούλου του επιτέθηκε πρώτη»

Θέση υπέρ του Παύλου Πολάκη πήρε ο Γιώργος Τσίπρας, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Τα πνεύματα μεταξύ των δυο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όξυνε η δημοσίευση του Παύλου Πολάκη στο διαδίκτυο για τη θεραπεία της Σίας Αναγνωστοπούλου, με την τελευταία ν’ απαντά για το εν λόγω φέρσιμό του.

propoli

«Δεν βοηθάει, αλλά δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο», είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Τσίπρας, σχολιάζοντας την επίθεση Πολάκη σε Αναγνωστοπούλου. 

Όσο για τα περί αποχώρησης της ομάδας «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, ο Γιώργος Τσίπρας είπε: 

«Δεν έχουν προαναγγείλει κάτι, γνωρίζω τα δημοσιεύματα, αλλά δεν έχουν προαναγγείλει τίποτα. Και το κομμάτι της Ομπρέλας που αποχώρησε, θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Επέλεξαν από την πρώτη μέρα αυτή την πορεία. Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Όποιος φεύγει, γενικά, πρέπει να επιστρέφει την έδρα του. Αυτό είναι στο καταστατικό».

Για τα περί παράκαμψης του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, είπε: 

Υπήρξε μια πολύ ανώμαλη κατάσταση, που δεν αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγεσία να ξεδιπλώσει την πολιτική του. Για εμάς αυτό έχει τελειώσει. Δεν ξέρω γιατί εμφανίζονται στα κανάλια οι σύντροφοι που έφυγαν. Περιμένουμε αυτό να σταματήσει. Αυτοί έφυγαν με δική τους ευθύνη, αυτό επέλεξαν. Εγκλωβίστηκαν στο “τα τινάζουμε όλα στον αέρα ή φεύγει ο Κασσελάκης” και, τελικά, αποχώρησαν».

Τέλος, για τη δεύτερη θέση που καταλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκοπήσεις, ο κ. Τσίπρα είπε: 

«Προτάσεις για την κοινωνία κάνουμε, απλά ακούγονται περισσότερο αυτά που συμβαίνουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Κάντε υπομονή μερικούς μήνες. Ο ΣΥΡΖΑ θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί, θα ανακάμψει».

Δείτε επίσης: Συνάντηση Κουτσούμπα με τα σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Loading