Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Καλλιθέας.
Για ακόμα μια φορά τόνισε ότι η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. «Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους», εξήγησε η κ. Γεννηματά.
Μηνυμα έστειλε προς όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν και ταυτόχρονα τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών.
Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία τους και χωρίς νέα μαθησιακά κενά.
Δείτε επίσης: Εμβολιασμένο το 93% των εκπαιδευτικών στην Ιταλία
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
- Έκρηξη ανησυχίας στο Κίεβο: πυραυλική επίθεση δέχθηκε η ουκρανική πρωτεύουσα, εκρήξεις στην πόλη
- Οι «βάρβαροι» και οι πολιτισμένοι
- Στον αέρα το Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν: πιθανή αναβολή λόγω των ταραχών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

