Γεωργιάδης: Είμαι βέβαιος πως όταν ο Κασσελάκης πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, σκέφτεται τα αγροτικά μπλόκα

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή. Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τα απογευματινά χειρουργεία, τον Παύλο Πολάκη αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη στα μπλόκα των αγροτών μίλησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

propoli

Τα απογευματινά χερουργεία δεν θα στηθούν σε όλες τις κλινικές της χώρας, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας στην τηλεόραση του Action24.

Όπως είπε, αυτήν την εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση, ενώ στόχος είναι από 1η Μαρτίου να τεθούν σε εφαρμογή. Ο υπουργός τόνισε ότι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα απογευματινά χειρουργεία, θα μπαίνουν σε μία πιο σύντομη λίστα το πρωί, αφού αρκετοί ασθενείς θα μεταφερθούν από το πρωί στο απόγευμα.

Για την εικονα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών τις προηγούμενες μέρες, ο υπουργός ανάφερε ότι ήταν «μία πολύ ωραία εικόνα», σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή», είπε χαριτολογώντας και τόνισε ότι: «Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα».

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ.Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους», είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι κάνει ζημιά στον Κασσελάκη.

«Είναι εμπόδιο ο Πολάκης για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει», είπε, ενώ εκτίμησε ότι ο κ.Κασσελάκης θα τον διέγραφε πιο εύκολα από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι «πιο ψυχρό αίμα».

Δείτε επίσης: Ντόρα Μπακογιάννη για αγρότες: Τους καταλαβαίνω απόλυτα… έχω μποστάνι στην Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading