(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Γεωργιάδης: «Επέβαλα πρόστιμα σε δύο πλατφόρμες delivery επειδή δούλευαν εν μέσω καύσωνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με 45 βαθμούς πήρα τηλέφωνο σε μια από τις δύο πλατφόρμες ντελίβερι και παρήγγειλα σουβλάκια με χοιρινό γύρο» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε έναν πρόσφατο έλεγχο που έκανε σε πλατφόρμες ντελίβερι λόγω του ότι λειτουργούσαν κανονικά εν μέσω καύσωνα.

propoli

Αναλυτικά ο κ. Γεωργιάδης είπε:

«Με 45 βαθμούς πήρα τηλέφωνο σε μια από τις δύο πλατφόρμες ντελίβερι και παρήγγειλα σουβλάκια με χοιρινό γύρο. Μού πήραν την παραγγελία κανονικά, μού είπαν “σε 25 λεπτά στο σπίτι σας” και με το που έκλεισε το τηλέφωνο λέω “κοίταξε, την πήραν την παραγγελία και πρέπει να βάλω πρόστιμο”… Στο ένα λεπτό με πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί. Και λέω “πω πω το καταλάβανε ότι δεν γίνεται, και ευτυχώς δεν θα βάλω πρόστιμο”.

Σηκώνω το τηλέφωνο και λένε: “έχει τελειώσει ο γύρος χοιρινός θέλετε να βάλουμε γύρο κοτόπουλο;’ Και λέω “γι’ αυτό με πήρατε;” Επιβλήθηκαν πρόστιμα και στη μια και στην άλλη πλατφόρμα. Μετά όμως από αυτό, την Τετάρτη, την επομένη μέρα του μεγάλου καύσωνα και οι δυο πλατφόρμες σταμάτησαν να λειτουργούν δεν πήραν καθόλου παραγγελίες».

Δείτε επίσης: Γεωργιάδης: «Θεσπίζουμε τη δυνατότητα εργαζομένου να δουλεύει σε πολλαπλούς εργοδότες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading