Για «προσωπική προσβολή» κάνει λόγο ο Χ. Καστανίδης – «Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη»

«Θα συνεχίσω να μάχομαι από όποια θέση του ψηφοδελτίου για την παράταξη» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Χάρης Καστανίδης.

Με μια δήλωση που ενέχει πολλές αναλύσεις, απαντά στην επιλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, ο Χάρης Καστανίδης.

propoli

Δήλωση Χάρη Καστανίδη

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο.

Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται.

Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως.

Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου.

Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια.

Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη».

​Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί θα βγάζουν τη «γραμμή» του κόμματος στις τηλεοπτικές εμφανίσεις

Loading