(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γιάννης Λοβέρδος | «Υπάρχουν και τενεκέδες μεταξύ των 158 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας»

Βολές κατά των συναδέλφων του βουλευτών στη Νέα Δημοκρατία εκτόξευσε σήμερα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος σχολίασε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

«Υπάρχουν 158 βουλευτές, υπάρχουν και τενεκέδες μεταξύ των 158, όπως και σε όλα τα κόμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λοβέρδος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο κανάλι της Βουλής.

propoli


«Το μήνυμα από τις ευρωεκλογές το έλαβα και πολύ έντονα και πολύ ηχηρά μάλιστα. Εγώ είμαι βαθιά κοινοβουλευτικός και δημοκρατικός πολίτης, ανήκω στη γενιά μετά τη Μεταπολίτευση, ξέρουμε τι σημαίνει Δημοκρατία, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κατακτηθεί και να διατηρηθεί η Δημοκρατία και δεν σας κρύβω πως την Κυριακή ένιωσα πολύ μεγάλη απογοήτευση, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδος, το 60% των Ελλήνων δεν πήγε να ψηφίσει. Άρα, είναι μία απαξίωση του πολιτικού συστήματος συνολικά» τόνισε, επίσης, ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο δεν θέλουμε να το καταλάβουμε και εάν δεν σταματήσουμε τις ανοησίες, τις ψευτοδιαμάχες με τα Πόθεν Έσχες και δεν κάνουμε πολιτική δουλειά, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα» είπε ακόμη ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Δυστυχώς, το 41% δημιούργησε αλαζονεία. Αυτοί οι άνθρωποι καβάλησαν το καλάμι, αυτοί θα καταλάβουν και θα το ξεκαβαλικεύσουν. Αυτό ζητάει ο ελληνικός λαός, εμείς δεν είμαστε αφέντες του ελληνικού λαού, αλλά υπηρέτες. Πήραμε ένα ηχηρό μήνυμα, ότι δεν τους υπηρετούμε καλά» πρόσθεσε.

«Από εδώ και πέρα, αλλάζουν πολλά πράγματα. Δεν ήταν μία νίκη όπως τη θέλαμε, λόγω της μεγάλης αποχής. Καλώς ή κακώς χάσαμε 1 εκατομμύριο ψήφους» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Loading