Η ομάδα Χαρίτση – Αχτσιόγλου απαντά σε Κασσελάκη: «Χυδαίος… νομίζει οτι είναι “πουμαρό”»

Απάντηση στην ανάρτηση Κασσελάκη δίνει η πλευρά Αχτσιόγλου – Χαρίτση.

Για χυδαιότητα και διάθεση «πουμαρό» κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη οι 9 βουλευτές της ομάδας Χαρίτση – Αχτσιόγλου που αποχώρησαν χθες.

propoli

Απαντώντας στην ανάρτησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριξε ότι θα απέσυρε την υποψηφιότητά του εάν η Έφη Αχτσιόγλου του έλεγε ότι θέλει την καρέκλα, το περιβάλλον των βουλευτών που αποχώρησαν επισημαίνουν ότι η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη.

«Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις», διαρρέουν.

«Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει οτι είναι «πουμαρό».

Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει», επισημαίνουν.

«Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρεκλάς να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».

Δείτε επίσης: Νίκος Ανδρουλάκης για Τέμπη: Δεν πάτε να αποκαλύψετε, αλλά να συγκαλύψετε τις ευθύνες

Loading