Την πρόταση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας να μην γίνονται μοριακοί έλεγχοι σε περίπτωση που διαγνωστεί θετικό ένα rapid test κατέκρινε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω του Νάσου Ηλιόπουλου
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για απώλεια ελέγχου της κατάστασης δηλώνοντας:
«Πολίτες να περιμένουν ώρες για ένα μοριακό τεστ και πλιάτσικο από την απουσία δωρεάν πρόσβασης σε αυτά. Αυτή είναι η ντροπιαστική εικόνα των ημερών. Η κυβέρνηση μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε καταφεύγει τώρα σε επικίνδυνες αλχημείες.
Η προτροπή της κυρίας Γκάγκα στους πολίτες να μην κάνουν pcr τεστ φανερώνει ανησυχητική απώλεια ελέγχου της κατάστασης. Η ίδια η κυβέρνηση έχει ορίσει ότι πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται μόνο με pcr. Η λύση είναι μια: άμεση οργάνωση δημόσιου και δωρεάν συστήματος ιχνηλάτησης της πανδημίας».
Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης στο ΠΑΓΝΗ: «Πάνω απ’ όλα η στήριξη της ανθρώπινης ζωής και του ΕΣΥ και όχι το πολιτικό κόστος»
- Προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Τρινκιέρι με την Dubai BC
- Προειδοποίηση του Ιράν στο Κατάρ πριν την πυραυλική επίθεση
- Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες για τον Χαλιμπέρτον: υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
- Ελβετία: Ο Καπίνο ανανεώνει τη συνεργασία του με την Βίντερτουρ έως το 2027
- Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους διευθύνοντες συμβούλους της UniCredit και της Alpha Bank