Με έντονο πολιτικό και οργανωτικό χαρακτήρα, ο Γραμματέας της ΚΟΕΣ Γιάννης Βαρδακαστάνης καλωσόρισε τους συνέδρους στο 4ο Τακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που διεξάγεται στο Ταε Κβο Ντο.
Θα λάβουμε αποφάσεις ιστορικής ευθύνης, τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι οι αποφάσεις αυτές δεν αφορούν μόνο το παρόν του κινήματος, αλλά και τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Επίσης, επισήμανε τη σημασία της στρατηγικής ήττας της ΝΔ για την επιτυχία της πολιτικής αλλαγής.
Ο Γιάννης Βαρδακαστάνης χαρακτήρισε το συνέδριο ως βατήρα για τη μεγάλη πανστρατιά της δημοκρατικής παράταξης, με στόχο την έκφραση του πάνδημου αιτήματος για πολιτική αλλαγή. Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής δεν έχει μείνει αδρανές, αλλά έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για σημαντικά θέματα.
Ακολούθως, συγκροτήθηκε το προεδρείο του συνεδρίου με πρόεδρο τον Κώστα Σκανδαλίδη. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στην αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι αυτή είναι απαραίτητη για να οδηγηθεί η χώρα σε νέα τροχιά.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συμβάλει στην καλύτερη ζωή του λαού, καλώντας τον να εμπιστευτεί ξανά το κόμμα για τη νίκη και την ανατροπή.
![]()

