Τον αριθμό των 20 εκατομμυρίων ξεπέρασαν οι εμβολιασμοί, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη στο twitter.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε, «ξεπεράσαμε χθες τους 20 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Σε 14 μήνες, μέσα από το emvolio.gov.gr, δώσαμε τη δυνατότητα σε 7.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας να εμβολιαστούν και να εκδίδουν τα πιστοποιητικά τους με απλό και ασφαλή τρόπο».
Να αναφέρουμε ότι ο υπουργός έχει χαρακτηρίσει την «Επιχείρηση Ελευθερία» ως την μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων δεκαετιών σε επίπεδο εφοδιαστικής αλυσίδας και εξυπηρέτησης πολιτών, υπογραμμίζοντας ότι «αν κάποιος ρωτούσε ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας αυτού του εγχειρήματος, θα απαντούσα πως ήταν η ψυχραιμία όλης της ομάδας απέναντι στις δυσκολίες και η απόλυτη δέσμευση της επίλυσής τους».
Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Ριζικές αλλαγές που πετούν εκτός λίστα χιλιάδες ανέργους
- Συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογικές μάχες: Η τροπολογία έξι μελών της Πολιτικής Γραμματείας
- Ενίσχυση για τον Πανιώνιο με τον Ριστίτσεβιτς
- Διαρκής στήριξη από την κυβέρνηση για νοικοκυριά εν μέσω ενεργειακής κρίσης στη Μέση Ανατολή
- Δύναμη και ελπίδα στο ΟΑΚΑ: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης 2026
- Δουλειά και προοπτική: Θ. Κοντογεώργης για τις εκλογές του 2027
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()

