Στην επέτειο του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821, παρέστη ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης
Στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας κατά το 1821, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, παρέστη ο υφυπουργός Εσωτερικών και αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό.
«Τιμούμε σήμερα την υπέρτατη θυσία των Κασσανδρινών, την προσφορά τους στην Εθνεγερσία των Ελλήνων. Υποσχόμαστε ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν θα μείνουμε πιστοί στις προσταγές τους και στο καθήκον αυτών που έμειναν ανυποχώρητοι», ανέφερε ο κ. Καλαφάτης, με το πέρας της δοξολογίας στον ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ποτίδαιας, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.
«Στις απειλές και προκλήσεις που δεχόμαστε από τους ταραξίες της γειτονιάς μας, απαντούμε: Δεν υποχωρούμε. Δεν παραχωρούμε το παραμικρό από τα δίκαια και δικαιώματά μας σε γη, αέρα και θάλασσα. Επιζητούμε την Ειρήνη και τη φιλία με όσους γείτονές μας σέβονται τις αρχές των Διεθνών Συνθηκών, του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της θάλασσας», κατέληξε.
Δείτε επίσης: Απίστευτη επίθεση Αχιλλέα Μπέου σε Γ. Παπανδρέου: «Ο πιο βλαμμένος που έχει βγάλει ποτέ αυτή η χώρα»
- Σοκ στα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας: η Ρωσία έχει στραγγαλίσει τις ουκρανικές εξαγωγές
- Σκληρή προειδοποίηση Ρούμπιο: Το Μεξικό «δεν κάνει αρκετά» για τα καρτέλ ναρκωτικών
- Πράσινο φως από το Παρίσι για την πόντιση του καλωδίου στα ΝΕΑ της Πέμπτης
- Champions League: Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη League Phase
- League Cup: Θρίλερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και 6άρα της Τσέλσι στη Λιντς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
