Κανέλλη: «Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο»

Πώς σχολίασε τη συμπεριφορά του η βουλευτής του ΚΚΕ

Τη στάση του Παύλου Πολάκη και όχι μόνο σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον Real Fm 97,8.

propoli

Μιλώντας για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια είπε πως «σε λογαριασμό ηλεκτρικού 520 ευρώ, 178 είναι το ρεύμα και τα υπόλοιπα νταβατζιλίκια. Λέω ένα παράδειγμα, για να αρχίσουμε από την ουσία. Στον λογαριασμό το βλέπουμε όλοι, δεν είναι μόνο ο δικός μου».

«Είναι εισαγόμενη η αύξηση του ρεύματος και γιατί είναι εισαγόμενο; Γιατί απολιγνιτοποιήσαμε την χώρα;» είπε στη συνέχεια.

«Η ακρίβεια θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί χωρίς να γίνει επανάσταση»

«H ακρίβεια θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί χωρίς να γίνει επανάσταση, εάν εφαρμοζόντουσαν οι προτάσεις το ΚΚΕ, πρέπει να φύγει το ΦΠΑ από τα βασικά είδη. Ξέρεις τι με προβληματίζει; Στη συζήτηση για την ανάπτυξη χθες, ακούστηκε τίποτε από όλα αυτά; Δεν ακούγεται τίποτε» ανέφερε η κ. Κανέλλη.

«Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο»

Σχολιάζοντας τον τρόπο συμπεριφοράς του άλλοτε Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλου Πολάκη, είπε πως «έχει λούμπεν παρουσία».

«Δεν μπορούμε να μακελευτεί σε τέτοιο βαθμό η Βουλή» περιέγραψε. «Ο Πολάκης έχει λούμπεν λόγο, λούμπεν παρουσία και ο τρόπος με τον οποίο ασκεί την πολιτική του είναι λούμπεν. Θυμάμαι τους χρυσαυγίτες να μπαίνουν μέσα και να μιλούν με το ίδιο στυλάκι, με κάτι μαγκιές. Αυτό δεν επιτρέπει όμως επί του περιεχομένου στα 7 λεπτά που έχει ο βουλευτής να του πει σου αφαιρώ τον λόγο» είπε.

«Δεν κλείνεις το μικρόφωνο στον βουλευτή. Τον αφήνεις, ξέρεις εκ των προτέρων τι θα πει. Το 99%, όταν προκύπτει επίκαιρο γεγονός, θα φάνε την ώρα και θα πουν 5 κουβέντες για το θέμα” συμπλήρωσε. “Είναι το μοναδικό πράγμα από τον κανονισμό που εφαρμόστηκε» διευκρίνισε.

«Δεν τον κόβεις τον Πολάκη, τον αφήνεις να ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Γιατί αν γίνουμε όλοι μύγες ζήτω που καήκαμε» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Τασούλας για Πολάκη: «Nα διορθώσει την χθεσινή αποκρουστική εικόνα» – Δείτε live από την Βουλή

Loading