(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/EUROKINISSI)

Kασσελάκης: «Πονάω την πατρίδα μου όταν βλέπω να είστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την περιοδεία του στο Αιγαίο – Συναντήθηκε με τους ακρίτες νησιώτες – «Πονάω την πατρίδα μου όταν βλέπω να είστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας» τόνισε

Στο επίκεντρο της ναυτικής περιοδείας του στο Αιγαίο ο Στεφάνος Κασσελάκης φέρνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες. Δεν μπορεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος να αφήνει τους νησιώτες απομονωμένους, δήλωσε από την Αμοργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη διασύνδεσης των νησιών.

propoli

«Πονάω την πατρίδα μου όταν βλέπω να είστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Για το πλοιάριο που λέτε, είναι ο μόνος τρόπος για να έρθουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την περιοδεία μας με συγκοινωνία της γραμμής», είπε ο ίδιος.

Επόμενος σταθμός για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Αστυπάλαια, ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί απόψε το ταξίδι προς Χάλκη και Σύμη. «Πολύ ξύλο στη θάλασσα για να έρθουμε εδώ και κάτι μου λέει ότι δεν βλέπω να φεύγουμε σήμερα το βράδυ είχαμε πολλά μποφόρ και δεν πρόκειται να το ρισκάρουμε για σήμερα το βράδυ από ο, τι βλέπω», εξήγησε ο ίδιος.

Μιλώντας στη Χάφινγκτον Ποστ, ο Στέφανος Κασσελάκης έθεσε ως στόχο του κόμματος του στην επερχόμενη ευρωκάλπη, την ανατροπή.

Ταυτόχρονα, σε άρθρο στα «Νέα» ο κ. Κασσελάκης τονίζει ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι ταυτόχρονα ευρωπαϊκό και εθνικό. Δεν ψηφίζουμε για την κυβερνητική σταθερότητα, ούτε για την πολιτική επιβίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ο ίδιος επαίρεται, αναφέρει. «Οι ευρωεκλογές, είναι η μεγάλη ευκαιρία να βάλουν οι πολίτες φρένο στον κατήφορο που μας οδηγεί η σημερινή κυβέρνηση και να σταματήσουν την αποσταθεροποίηση της χώρας που φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη {…} Η 9η Ιουνίου θα σημάνει το τέλος της αποσταθεροποίησης και την αρχή της μεγάλης Ανατροπής», τόνισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε πυρά στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι εξελέγη με ψέματα προς τους πολίτες.

Loading