(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Κασσελάκης: «Στις 9 Ιουνίου μπορεί να σοκάρουμε την Ελλάδα – Αν πετύχει αυτό που κάνω καταρρέουν πολλές πολιτικές καριέρες»

«Στόχος μου είναι η ανατροπή. Πιστεύω πραγματικά, ότι στις 9 Ιουνίου μπορεί να σοκάρουμε την Ελλάδα. Είναι τελείως πιθανό, εφικτό, είναι στα χέρια μας, είναι στα χέρια του κόσμου. Η κάλπη είναι άδεια» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξή του στην HuffPost.

«Αν δούμε σε δύο εβδομάδες στις δημοσκοπήσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 20 και η ΝΔ στο 29, ξαφνικά όλοι θα λένε αυτό το πράγμα – μπας και γίνει ανατροπή! Τα τελευταία στοιχεία που βλέπω εγώ στο πεδίο, είναι ένα ρεύμα” τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και έθεσε ως βασικό εκλογικό στόχο να επιστρέψουν στις κάλπες οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του κόμματός του, που πρακτικά απομακρύνθηκαν από την πολιτική σταδιακά μετά το 2019.

propoli

Το lifestyle, η σχέση του με την θρησκεία και ο Παπανώτας

″Δεν έχουν συνηθίσει από έναν πολιτικό να είναι αυθεντικός και ειλικρινής και ρομαντικός κλπ. Προσπαθούν να παίξουν με τους όρους του παλιού συστήματος. Ότι πρέπει να είσαι καθώς-πρέπει, ότι πρέπει να μιλάς ξύλινα, ότι δεν μπορείς να παρουσιάζεις το life-style σου. Γιατί; Γιατί αν το παρουσιάζεις δεν θα ξέρεις πως να αρχίσεις από 42 διαμερίσματα. Και από πόθεν έσχες που δεν ξέρουμε ποιό είναι το πόθεν. Πως πληρώνεται μισό δισεκατομμύριο ευρώ σε χρέη της ΝΔ; Το συμφέρον τους είναι να μην ταράξουν τα νερά. Να είστε σίγουροι ότι αν πετύχει αυτό κάνω, καταρρέουν πολλές καριέρες στην πολιτική στην Ελλάδα. Πολλά ονόματα που είναι βασισμένα στους μηχανισμούς, στα ρουσφέτια, στη δηθενιά…” λέει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε αντιδράσεις και απορίες που προκάλεσε η αποκάλυψη που ο ίδιος έκανε για την βάπτισή του και το σημάδι του σταυρού, που σχολιάστηκε έντονα από πολιτικούς και media, ενώ συμπληρώνει: ”Πιστεύω στον Θεό και προσπαθώ να εφαρμόσω στην ζωή μου καθημερινά τις αξίες του χριστιανισμού. Ταυτόχρονα, σημειώνει, ”θέλω η Πολιτεία να αντιμετωπίζει ισότιμα οποιαδήποτε θρησκεία και όσους είναι άθεοι. Και δεν θέλω τον μπερδεμένο ρόλο Εκκλησίας – Κράτους, αυτό πρέπει να αλλάξει”.

Παρακάτω, επιστρέφοντας στο σκέλος ”πολιτική του Instagram”, ο κύριος Κασσελάκης λέει ότι ”ο Μητσοτάκης έκανε σαχλαμάρες στο Tik Tok μετά τα Τέμπη”. Ωστόσο αναγνωρίζει ότι ”ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ένα πρώτο βήμα. Ο δικός μας ήταν πιο ολοκληρωμένος, αλλά κάθε βήμα μπροστά είναι αποδεκτό”.

Σε σχέση με την διαγραφή Παπανώτα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι έλαβε από την πρώτη στιγμή, την απόφαση για την απομάκρυνση από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όμως βρισκόταν στην Αμερική και ήθελε να επιστρέψει για να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, ώστε να επιβεβαιώσει την ορθότητα της προσωπικής του απόφασης.

Loading