Καταγγελία και από την Αλεξοπούλου για την Ελληνική Λύση: «Δίναμε 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος κάθε πρώτη του μηνός»

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία» αναφέρει η κα Αλεξοπούλου.

Δεύτερη καταγγελία για χρήματα που δίνονταν στην Ελληνική Λύση χωρίς αποδείξεις ήρθε το πρωί της Τετάρτης από την αποχωρήσασα βουλευτή Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου ένα 24ωρο μετά την παρόμοια καταγγελία που έκανε ο πρώην βουλευτής στο κόμμα Βελόπουλου, Αντώνης Μυλωνάκης.

propoli

«Το κόμμα κρατούσε 1.000 ευρώ από τη μισθοδοσία. Δίναμε, επίσης, 500 ευρώ για έξοδα του κόμματος, τα δίναμε κάθε πρώτη του μηνός δίναμε τα λεφτά που ξέραμε ότι βοηθάμε το κόμμα» είπε στο ΟΡΕΝ το πρωί της Τετάρτης η κυρία Αλεξοπούλου.

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της αποχώρησής της λέγοντας ότι «εγώ δέχθηκα να πάω σε άλλη περιφέρεια, είπα συγκεκριμένα αφού ο Μυλωνάκης θα φύγει από ανατολική Αττική θα παω εγώ. Από τη στιμή που η επιτροπή δεοντολογίας στην απάντηση που έδωσε γράφει ότι μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε άλλο τομέα της επιλογής μου, γιατί δεν το δέχθηκαν; Δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κυρία Κρητικού και μου είπε “ο κ. Αβδελάς πήγε Γρεβενά, εσύ που θα πας;” και όταν εγώ της είπα στην ανατολική Αττική μου είπε “όχι, όχι αυτό αποκλείεται” και μετά αναγκάστηκα να αποχωρήσω γιατί κατάλαβα όλη τη σκευωρία».

Ερωτηθείσα αν η σκευωρία που επικαλείται στήθηκε από την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου η ίδια απάντησε «δεν ξέρω, μπορεί και να είναι από το κόμμα, μπορεί και να μην είναι».

Η κυρία Αλεξοπούλου αναφέρθηκε και σε ένα μήνυμα στον Κυριάκο Βελόπουλο που, όπως είπε, «δεν απαντήθηκε ποτέ στον βουλευτή που τον στήριξε κερί αναμμένο».

Σύμφωνα με την ίδια στο μήνυμα αναφερόταν: «πρόεδρέ μου νομίζω ότι έπρεπε να ζητήσουμε αποδείξεις για όσα μας κατηγόρησαν, προστάτευσε μας πρόεδρε, θίγουν το κόμμα όταν λένε ότι οι πληροφορίες βγήκαν από το κόμμα άρα υπάρχουν συκοφάντες, ρουφιάνοι που πρέπει να εντοπιστούν, να πιεστούν να φέρουν αποδείξεις για αυτά που διέδωσαν και σπήλωσαν βουλευτές,
δεν γίνεται να τρέπομαι εγώ για την κακοήθεια άλλων, μιλάμε για την αξιοπρέπεια του κόμματος
».

Aliri

Κατά την ίδια «όλο αυτό το σκηνικό έγινε επειδή αν ήμουν εγώ δεν θα έβγαιναν άλλοι και ο κ. Μυλωνάκης έπρεπε να αποχωρήσει οπωσδήποτε».

Δείτε επίσης: Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Loading