Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το μέλλον των κυβερνητικών πολιτικών για την πανδημία
«Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει ανοιχτή η οικονομία», υπογράμμισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια περίκλειστη κοινωνία.
Σε συνέντευξη στην ΕΡΤ, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να θεσπιστούν νέα μέτρα, καθώς ήδη τα μέτρα που εφαρμόζονται μπορούν να περιορίσουν την πανδημία.

«Πάντοτε παρακολουθούμε την εξέλιξη της πανδημίας και κυρίως την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας και έτσι αποφασίζουμε μέτρα», επισήμανε ο Γιάννης Οικονόμου και συμπλήρωσε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας δίνει μεγάλη μάχη και γι’ αυτό «όπου χρειαστεί ενισχύουμε με κλίνες από ιδιωτικές κλινικές και η επίταξη των υγειονομικών γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες».
Δείτε επίσης: Οι 3+4 έκτακτες παρεμβάσεις Μητσοτάκη για τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης
- «Νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Βαγγέλη Ντούμα στην κολύμβηση»
- Πούτιν στη σύνοδο BRICS: «Η φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση έχει περάσει»
- Έκτακτα μέτρα του υπουργείου Εργασίας για την προστασία των εργαζομένων από τη θερμική καταπόνηση στις 7 Ιουλίου
- 145 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ρουμανίας και Ελλάδας: Η πρέσβης Κάρμεν Ιλεάνα Μιχαλτσέσκου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αποκάλυψη του σκανδάλου και οι συνέπειες στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr