Κεραμέως για επίθεση στον Γυμνασιάρχη: «Έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές» (pic & vid)

Τι έγραψε η Νίκη Κεραμέως για το περιστατικό στην Πιερία

Το δικό της μήνυμα για την επίθεση που δέχτηκε ένας γυμνασιάρχης στην Πιερία έστειλε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως μέσω ανάρτησής της στο Twitter.

propoli

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Γυμνασιάρχη Πιερίας. Η επίθεση που δέχτηκε ήταν αδιανόητη. Μίλησα μαζί του και με τoν Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής. Θα προστατεύσουμε με κάθε μέσο την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Έχουν ήδη επιληφθεί της υπόθεσης οι αρμόδιες αρχές».

Ο διευθυντής του Λυκείου του Αιγινίου Γιώργος Γκαϊτατζής, μίλησε στο «olympusmera.gr» και είπε πως «ήρθε μια ομάδα, γύρω στα 10 άτομα από τους λεγόμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Ισχυρίστηκαν ότι τα σχολεία τελούν υπό επίταξη και ότι πρέπει να μπουν μέσα για να τα επιτάξουν επισήμως».

Συνέχισε λέγοντας πως «το περιστατικό δεν έγινε μέσα στο σχολείο, αλλά μπροστά στην αυλόπορτα. Τα παιδιά άρχισαν να έρχονται στο σχολείο, σχεδόν μόλις τελείωσαν τα επεισόδια. Δεν μπορώ να πω εάν χτύπησαν τον διευθυντή. Ξέρω ότι του φόρεσαν χειροπέδες και τον πήραν γιατί κατά τη γνώμη τους είναι «προδότης και επίορκος».

«Δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση»

Μιλώντας για την κατάσταση που βρίσκεται ο Γυμνασιάρχης, είπε ότι «τον είδαμε τον άνθρωπο. Δεν είναι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση. Προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, να επαναφέρει την πίεσή του, να ηρεμήσει. Χτυπημένος δεν είναι. Έχει μόνο κάποιες εκδορές από τις χειροπέδες».

Δείτε επίσης: Δένδιας από Αλεξανδρούπολη: «Μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση το λιμάνι της πόλης» (pics)

Loading