Στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε κριτική το Κίνημα Αλλαγής για την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του ΣΚΑΙ
Στην ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει:
«Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή.
Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει. Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης.
Όσο για την Αξιοπιστία, τη Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε. Η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό».
Δείτε επίσης: Ι. Οικονόμου: Με σχέδιο κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα όλων
- Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στις ΗΠΑ και τους αντάρτες Χούθι της Υεμένης
- Manifesting: Τα 17 δευτερόλεπτα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου
- Καιρικές συνθήκες: Αφρικανική σκόνη και βροχές με θερμοκρασίες έως 33°C
- Επείγουσα προειδοποίηση από τον ΟΗΕ: «Απαραίτητη η αυτοσυγκράτηση Ινδίας και Πακιστάν»
- Νέοι θάνατοι ομήρων στη Γάζα: Οι τελευταίες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ