Τροπολογία για την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας καταθέτει το Κίνημα Αλλαγής εντός της ημέρας.
Η τροπολογία, η οποία βρίσκεται σε φάση συλλογής υπογραφών, προβλέπει ότι με την επιβολή του πλαφόν, “οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν πάνω από 10% σε σχέση με αυτά που πλήρωναν πριν ξεκινήσει η ενεργειακή κρίση (1/5/2021)”.
Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, με την τροπολογία του, θα απαγορεύεται η διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όταν τους επιβάλλεται χρέωση που υπερβαίνει το πλαφόν του 10%, ενώ, για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί από λογαριασμούς ρεύματος από 1/5/2021 δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης σε 240 δόσεις.
Δείτε επίσης: Euroleague: Ορίστηκε ο ημιτελικός Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού
- Η FIFA αποφάσισε την αύξηση των ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών από το 2031
- Προκλήσεις και ευκαιρίες για την ανανέωση του ακτοπλοϊκού στόλου – Ανάσα για τους επιβάτες η συγκράτηση των τιμών στους ναύλους
- Στρατηγικές ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του κλάδου πλαστικών από τον Π. Γεροντόπουλο, πρόεδρο ΣΒΠΕ ###
- Ανησυχητικά στοιχεία για την ψυχική υγεία εφήβων στην Ελλάδα: 1 στους 4 διαγιγνώσκεται με διαταραχή
- Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει: 1 στους 7 ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία στην παιδική ηλικία