(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Π. Δήμας: «Έχω πρόταση από τη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο»

Πιθανή είναι η κάθοδος του Πύρρου Δήμα στις ευρωεκλογές, με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να έχει δεχτεί πρόταση από τη ΝΔ.

Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα, ο Έλληνας ολυμπιονίκης στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία».

propoli

Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές ο ολυμπιονίκης τόνισε χαρακτηριστικά στο kozan.gr: «Αυτό είναι στο χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχω εκφράσει την επιθυμία μου να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο. Πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συζήτηση έγινε και από τις δύο πλευρές».

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει στην ευρωβουλή αν εκλεχθεί, ο κ. Δήμας ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Με ενδιαφέρει πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα προγράμματα για τα παιδιά, πως μπορούμε να δώσουμε περισσότερα κίνητρα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Να γίνει ένα ενιαίο σχολικό πρόγραμμα. Ο αθλητισμός στην Ευρώπη δεν είναι οργανωμένος σωστά. Πρέπει όλο αυτό να στηθεί από την αρχή και με άλλες βάσεις».

Δείτε επίσης: Τι ισχύει με τα σχολεία για την αυριανή απεργία

Loading