(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Π. Μαρινάκης για Ν. Ανδρουλάκη: «Δεν πρέπει τα κόμματα να μετατρέπονται σε δικαστές»

Τη δική του απάντηση έδωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Παύλος Μαρινάκης, μετά την κατάθεση αναφοράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Αιχμές για την επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, να κάνει αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα Τέμπη, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

propoli

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι: “Από όλο αυτό που έχει συζητηθεί τις τελευταίες 10 ημέρες, συμφωνούμε όλοι ότι μένει να ερευνηθεί μόνο η διαρροή στοιχείων”. Είπε επίσης: “Κάποιο σοβαρό επιχείρημα περί μονταζιέρας ή δόλου δεν υπάρχει, έχει καταρριφθεί. Προφανώς. Όπως σε κάθε περίπτωση που -κακώς- διαρρέουν στοιχεία, πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τη δικαιοσύνη” και πρόσθεσε:

“Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει τα κόμματα να μετατρέπονται σε δικαστές για εντυπώσεις. Δεν είναι δουλειά δικιά μας να βγάζουμε αποφάσεις. Δικαίωμα προφανώς του κ. Ανδρουλάκη να κάνει όποια ενέργεια θεωρεί., Εμείς θέλουμε να χυθεί φως. Είναι σαφές ότι δεν υπήρχε περίπτωση δόλου για να παραποιηθούν στοιχεία”.

Κληθείς δε να σχολιάσει την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο θα καταθέσει συγκεκριμένο κατηγορητήριο για προανακριτική επιτροπή, καλώντας όμως την κυβέρνηση να δεσμευτεί εκ των προτέρων ότι θα την ψηφίσει, ο κ. Μαρινάκης απάντησε: “Έχουμε πει ότι περιμένουμε να δούμε κατηγορητήριο κατατεθειμένο και υπογεγραμμένο. Μόλις συμβεί αυτό θα απαντήσουμε. Δεν μπορούμε να απαντάμε για κατηγορητήριο που έχει προαναγγελθεί ότι θα κατατεθεί”.

Δείτε επίσης: ΟΑΣΘ: Το πρώτο από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία έφτασε στο αμαξοστάσιο

Loading