ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Νετανιάχου αποκαλύπτουν την υποκρισία σχετικά με την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας»

ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Νετανιάχου αποκαλύπτουν την υποκρισία σχετικά με την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας»

Τα εγκληματικά σχέδια του κράτους – τρομοκράτη του Ισραήλ, με την στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, δολοφονούν τον λαό της Παλαιστίνης, περνώντας σε νέα φάση με την εισήγηση Νετανιάχου για την πλήρη στρατιωτική κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας.

Η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη αποκαλύπτει τις πραγματικές στοχεύσεις των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ, στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών παζαριών στη Μ. Ανατολή για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων. Διαλύει τα προσχήματα περί καταπολέμησης της τρομοκρατίας και δικαιώματος στην αυτοάμυνα και εκθέτει όσους τα υιοθέτησαν, ταυτίζοντας τον θύτη με το θύμα.

Η στάση της κυβέρνησης της ΝΔ, που αρνείται να καταδικάσει τα εγκλήματα του Ισραήλ και υπερασπίζεται τη στρατηγική συμμαχία μαζί του, είναι σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να ενισχύσουν την αλληλεγγύη τους προς τον λαό της Παλαιστίνης, απαιτώντας τη διακοπή κάθε συνεργασίας με το Ισραήλ και την εφαρμογή της απόφασης της ελληνικής βουλής του 2015 για αναγνώριση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

Loading

Play