Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, δήλωσε:
«Η Ελλάδα εισέρχεται στο 2022 πιο ισχυρή, πιο δυνατή και μεταβάλλεται σε έναν σημαντικό παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Ασκεί μια εξωστρεφή και δραστήρια εξωτερική πολιτική, έχει υπογράψει σημαντικές συμφωνίες αμυντικής συνεργασίας, συμφωνίες για τον ορισμό των θαλασσίων ζωνών, ενισχύει την άμυνά της, αναβαθμίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της.
Η Ελλάδα είναι σε θέση και διαθέτει την απαραίτητη ισχύ ώστε να διαφυλάσσει αποτελεσματικά την εθνική κυριαρχία της και τα κυριαρχικά δικαιώματά της και να εγγυάται την ασφάλεια και την ειρήνη του ελληνικού λαού».
Δείτε επίσης: Μετά την αισχροκέρδια στις μάσκες μήπως πρέπει να δούμε και τις τιμές των τεστ στην Ελλάδα;
- Έκτακτο δελτίο καιρού: Οι περιοχές που θα πλήξει η επιδείνωση
- Ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη ανοίγει τον δρόμο της επιτυχίας για τις Πανελλήνιες!
- Σουηδία: Σύλληψη 16χρονου για την θανατηφόρα επίθεση με τρεις νεκρούς στην Ουψάλα
- Νίκη για τη Μπόρνμουθ στην έφεση για την αποβολή του Έβανίλσον
- Κάρλο Αντσελότι: Οι διαπραγματεύσεις με τη Βραζιλία, οι πιθανότητες παραμονής στη Ρεάλ και η προσφορά των 50 εκατ. ευρώ