(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ EUROKINISSI)

Κωνσταντοπούλου για Χουρδάκη: «Η Πλεύση Ελευθερίας έχει πει ξεκάθαρα ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά»

«Μέχρι να παραδώσει την έδρα του ο κ. Χουρδάκης τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής μας ομάδας» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι νέα;» και αναφερόμενη στη διαγραφή του Μιχάλη Χουρδάκη, έκανε λόγο για «λοξοδρόμισμα».

propoli

«Εγώ έστειλα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής που τον ενημερώνω ότι έχει ζητηθεί από τον κύριο Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα του. Μέχρι να το κάνει τίθεται εκτός της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Η Πλεύση Ελευθερίας έχει πολύ ξεκάθαρα πει προς την κοινωνία ότι δεν κοιτάμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά ότι κοιτάμε μπροστά.

Φυσικά έχουμε τις αριστερές μας αναφορές μας στις αρχές μας και τις αξίες μας. Φυσικά είναι ανεπίτρεπτες οι προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς την Δεξιά και φυσικά εγώ αυτό ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα το διαφυλάξω» ανέφερε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Όπως επίσης θα διαφυλάξω την εύρυθμη λειτουργία της κοινοβουλευτικής ομάδας γιατί έχουμε πάρα πολύ σοβαρό έργο αντιπολίτευσης να κάνουμε. Είμαστε η μόνη δύναμη μέσα στη Βουλή που ασκεί αντιπολίτευση. Είμαστε οιονεί αξιωματική αντιπολίτευση και αυτό δεν πρόκειται να το διαπραγματευτώ με κανέναν και για κανέναν λόγο

Οι αρχές και οι αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες και εάν αρχίσεις να τις “νερώνεις” και να τις παζαρεύεις κάποια στιγμή χάνεις την σύνδεσή σου με αυτές. Εγώ δεν έχω σκοπώ να χάσω ούτε την σύνδεσή μου με τις αρχές και τις αξίες μας, ούτε τις κοινωνικές μας αναφορές, ούτε τον οδικό χάρτη του κοινωνικού κράτους δικαίου με βάση το οποίο πορευόμαστε» είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Πλεύση Ελευθερίας: Εκτός ΚΟ ο Μιχ. Κουρδάκης – «Θα παραδώσει την έδρα» αναφέρει η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Loading