ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κωνσταντοπούλου: «Στηρίζουμε την πρόταση του ΚΚΕ για εξεταστική επιτροπή»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την υποστήριξή της υπέρ της πρότασης του ΚΚΕ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα ερευνήσει το δυστύχημα στα Τέμπη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής.

Επιπλέον, δήλωσε πως θα υποστηρίξει οποιαδήποτε άλλη πρόταση που αφορά την εξέταση της τραγωδίας στα Τέμπη και προτίθεται να εκπροσωπήσει προσωπικά το κόμμα της στην εξεταστική επιτροπή, ενώ θα επιδιώξει να προσκληθούν στην επιτροπή τόσο ο πρώην υπουργός Κώστας Καραμανλής όσο και άλλα ένδεχομενα ενεχόμενα πρόσωπα.

propoli

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, είπε ότι το «έγκλημα των Τεμπών, αποτελεί ακτινογραφία της διαφθοράς και της διαπλοκής» και «μια φωτογραφία ενός αμετανόητου πολιτικού συστήματος που σκοτώνει, θυσιάζει και τσαλαπατά ανθρώπινες ζωές».

Απευθυνόμενη προς την πλειοψηφία, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι από την υπόθεση αυτή δεν θα βγουν δικαιωμένοι.

Ειδικότερα, αναφερόμενη στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, είπε ότι αν επιχειρήσει αυτό που προανήγγειλε για την καταψήφιση ποινικής διερεύνησης, τότε «σας εγγυώμαι και σας διαβεβαιώ ότι θα το μετανιώσετε πικρά, καθώς κάθε μαρτυρία, κάθε έγγραφο και στοιχείο που θα εξετάζεται θα είναι κόλαφος για την κυβέρνηση αλλά και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις».

Δείτε επίσης: Κουτσούμπας στην συζήτηση για την Εξεταστική Επιτροπή: «Το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών»

Loading

Aliri