Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Σταϊκούρα στη Βουλή με φόντο τη Μέση Ανατολή

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας άσκησε κριτική στα όσα είπε νωρίτερα στη Βουλή ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, απηύθυνε το λόγο στον Σταϊκούρα, λέγοντας «Κύριε υπουργέ τι ήταν αυτό που άκουσα από τα χείλη σας; Εκφράζεται τον αποτροπιασμό για το δυστύχημα στη Γάζα; Και μετά το είπατε χτύπημα; Ήταν φυσικό φαινόμενο; Καταστροφή; Τι διατυπώσεις είναι αυτές;».

propoli

Επιπλέον, η κ. Κωνσταντοπούλου, επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι χρησιμοποιεί «λεκτικές ακροβασίες» που τον εκθέτουν «ανεπανόρθωτα». «Η κυβέρνησή σας παίρνει το μέρος του πολέμου», συμπλήρωσε η κ. Κωνσταντοπούλου και εξέφρασε την διαφωνία της για την τοποθέτηση της σημαίας του Ισραήλ στη Βουλή.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, επιτέθηκε και προσωπικά στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι λείπει εδώ και 49 ημέρες από τη Βουλή.

Ο κ. Σταϊκούρας, απέφυγε να απαντήσει στα όσα είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας:

«Θα αποφύγω να απαντήσω σε ρήματα της κ. Κωνσταντοπούλου, προφανώς δεν απηχούν την πραγματικότητα αλλά και αποδεικνύουν το ύφος του καθενός», απάντησε.

Η κ. Κωνσταντοπούλου πήρε ξανά τον λόγο και αναφέρθηκε ξανά στην ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, λέγοντας «είστε υπόλογοι που δεν αποστασιοποιείστε από ένα κράτος που παραβιάζει διατυμπανίζοντάς του το διεθνές δίκαιο. Χαϊδεύετε το κράτος του Ισραήλ και έτσι να συμβάλλετε στην θυματοποίηση των Παλαιστινίων».

Aliri

«Συγνώμη αλλά μιλήσατε για περιφρόνησή, εγώ θα πω για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και δεν μιλάτε για το νομοσχέδιο, σας το επιστρέφω. Τι είπατε για το νομοσχέδιο; Τίποτα».

Απαντώντας για το Ισραήλ, ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε, «και εγώ και ο πρωθυπουργός τοποθετηθήκαμε για το ζήτημα που αναδείξατε».

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Έκλεψε αυτοκίνητο από αυλή σπιτιού και το βρήκαν… στον Έβρο

Loading