Κριτική από ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά του Αυγενάκη στη Νέα Δημοκρατία

Κριτική από ΣΥΡΙΖΑ για την επαναφορά του Αυγενάκη στη Νέα Δημοκρατία

Η επανένταξη του Αυγενάκη στη ΝΔ προκαλεί έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας τις πολιτικές ευαισθησίες του Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εξαπολύει σφοδρή κριτική σχετικά με την επανένταξη του βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Η επάνοδος του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είχε απομακρυνθεί λόγω προπηλακισμού εργαζόμενου στο αεροδρόμιο, αποδεικνύει ότι η μόνη ευαισθησία του Κυριάκου Μητσοτάκη αφορά τα εκλογικά του ποσοστά.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Από την πλευρά του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος, σημειώνεται ότι κανείς δεν θα πρέπει να εκπλαγεί αν, σε λίγους μήνες, ο κ. Αυγενάκης βρεθεί ξανά σε υπουργικό αξίωμα, πιθανόν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο. Η κατάσταση είναι τόσο προβληματική που ντρέπεται και η ντροπή.

Η επανένταξη του κ. Αυγενάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κ. Μητσοτάκης γνωστοποιεί ότι ο βουλευτής Ηρακλείου επανέρχεται στην κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία πλέον αριθμεί 156 βουλευτές.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγενάκης είχε τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ από τις 3 Ιουλίου, με τον κ. Μητσοτάκη να προχωρά στη διαγραφή του μετά από την υπόθεση του βίαιου περιστατικού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά το οποίο ενεπλάκη ο βουλευτής Ηρακλείου. Ο πρόεδρος της Βουλής είχε αποκλείσει τον κ. Αυγενάκη από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

in.gr

Loading

Play