Κυρ. Μητσοτάκης από Πολίχνη: «Στις ευρωεκλογές οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα για την πορεία του τόπου – Σταθερά, τολμηρά, μπροστά»

Από τη δυτική Θεσσαλονίκη – και συγκεκριμένα την Πολίχνη – ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής

propoli

Ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί (9/4) βρέθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, όπου μίλησε σε εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού, ενώ στη συνέχεια έκανε βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με κατοίκους της Πολίχνης, ενώ έστειλε μήνυμα ότι θα έρθει πολλές φορές στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενημερώνει για το έργο της κυβέρνησης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν δεκάδες πολίτες με συνθήματα, χειροκροτήματα, αλλά και σημαίες της ΝΔ, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα ενόψει των ευρωεκλογών. Οι κάλπες τον Ιούνιο θα στείλουν μήνυμα για την πορεία του τόπου. Η Ελλάδα πηγαίνει σταθερά, τολμηρά, μπροστά”, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. “Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε πρόωρες εκλογές, ενώ έθεσε του κόμματός του το 17%. Γνωρίζει ότι θα είναι δεύτερος, άρα θέλει την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν θα το επιτρέψουμε να γίνει”, υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας ειδική μνεία στο Ογκολογικό Νοσοκομείο, στο πάρκο Παύλου Μελά, στη δημιουργία νέων σχολείων, αλλά και στο Περιαστικό Άλσος. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αυξάνονται συνεχώς οι μισθοί, ώστε στο τέλος της τετραετίας τα μικτά χρήματα του κατώτατου μισθού να φτάνουν τα 950 ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς και στα προβλήματα της χώρας, τονίζοντας ότι έχουν γίνει και λάθη. “Λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα” υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας και για τους αγρότες και τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων μηνών.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, προκειμένου να δώσουν ισχυρή εντολή στη ΝΔ να συνεχίσει το έργο της.

@politic.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης Θεσσαλονίκης, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό.

♬ πρωτότυπος ήχος – politic.gr

Loading