Κυρ. Βελόπουλος: Να πει δημόσια ο κ. Γεραπετρίτης αν το γραφείο του συνέταξε την προδοσία των Πρεσπών

«Τραγική και γλαφυρή ταυτόχρονα» χαρακτηρίζει την «κατάσταση στο υπουργείο Εξωτερικών» ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δηλώνοντας ότι «ο κ. Γεραπετρίτης διά των διαρροών από το υπουργείο Εξωτερικών, λέει ότι η έκθεση -ή, αν θέλετε, η Συμφωνία των Πρεσπών καλύτερα- δεν έγινε από το γραφείο του. Εμείς λέμε λοιπόν, ότι ζητούμε από αυτόν να βγει δημόσια και να μας πει ο ίδιος αν το γραφείο του συνέταξε την προδοσία των Πρεσπών με τη Συμφωνία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν δεν μιλήσει να αναλάβει τις ευθύνες ο πρωθυπουργός».

propoli

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «αν ισχύουν τα όσα λέγονται, τότε η ΝΔ και ο πρωθυπουργός έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην προδοσία της Μακεδονίας και στη Συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για αγρίους».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο περιστύλιο της Βουλής, για το αν ζητάει παραίτηση, απάντησε: «Βεβαιότατα, αν αποδειχθεί ότι το γραφείο του κ. Γεραπετρίτη είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη αυτής της συμφωνίας, τότε το λιγότερο που ζητάει κάποιος είναι παραίτηση. Όχι του κ. Γεραπετρίτη, αλλά του πρωθυπουργού που το έκρυβε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Διότι το έκρυβε ο πρωθυπουργός».

Θ. Αξελός

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading