Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok: Κάνει «gov haul» και τρολάρει τον εαυτό του για τα σαρδαμ

Ο πρωθυπουργός ανέφερε μέσω βίντεο στο Tik Tok κάποιες από τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το gov.gr και ζήτησε από τον κόσμο να προτείνει ποια άλλη ψηφιακή υπηρεσία θα ήθελε.

@kyriakosmitsotakis_ Ηρθε η ώρα για haul #kyriakosmitsotakis #haul #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Νέο “χτύπημα” από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Tik Tok, που εξηγεί πως “ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνω ένα haul… Haul δεν το λένε;”.

propoli

Εξηγεί στο βίντεο ότι “θα κάνω gov.gr haul, να σας δείξω ορισμένες από τις ψηφιακές υπηρεσίες τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε” αναφέροντας μεταξύ άλλων, απολυτήρια λυκείου, πτυχία και SMS αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών.

Επίσης τόνισε το MyHealth app και ζήτησε από τους πολίτες να προτείνουν ιδέες για ποια άλλη ψηφιακή υπηρεσία θέλουν να προσθέσει η κυβέρνηση την επόμενη τετραετία, εφόσον ο λαός της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και πάλι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει το βίντεο με ένα blooper, καθώς έκανε σαρδάμ για τις Πανελλαδικές και αυτοσαρκάστηκε.

Όσο για το τι είναι “βίντεο haul”; Είναι όταν ένα άτομο συζητά εκτεταμένα για τις εμπειρίες του όσον αφορά ένα αντικείμενο ή υπηρεσία που αγόρασε ή απέκτησε.

Δείτε επίσης: Χαμός στο Twitter με τον Μπακογιάννη και την… Πολιτεία του Πλάτωνα: «Να συλληφθεί η φόνισσα του Παπαδιαμάντη»

Loading