Ο Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρθηκε στην αναμενόμενη πρωθυπουργική ανακοίνωση
Συγκεκριμένα ο ανεξάρτηρος ευρωβουλευτής αναφέρει για τον πρωθυπουργό ότι: «Τρομαγμένος ο Μητσοτάκης υπόσχεται να κάνει από Ιούνιο και μέχρι εκλογές, αυτό που δεν έκανε από Σεπτέμβριο».
Ο Κύρτσος συνεχίζει λέγοντας πως ο Μητσοτάκης υπόσχεται «να βάλει πλαφόν σε τιμές ενέργειας. Αντί να αλλάξει τρόπο προσδιορισμού τιμών, να φορολογήσει υπερκέρδη. Θα επιδοτήσει αεριούχους από προϋπολογισμό & Πράσινο Ταμείο.
Ολα υπέρ λόμπι!»
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Τρομαγμένος ο Μητσοτ. υπόσχεται να κάνει από Ιούνιο και μέχρι εκλογές,αυτό που δεν έκανε από Σεπτ.Να βάλει πλαφόν σε τιμές ενέργειας.Αντί να αλλάξει τρόπο προσδιορισμού τιμών,να φορολογήσει υπερκέρδη,θα επιδοτήσει αεριούχους από προϋπολογισμό&Πράσινο Ταμείο.Ολα υπέρ λόμπι!»
Δείτε επίσης: Ά. Γεωργιάδης σε αρτοποιό για την ακρίβεια: «Δεν σας πνίγει κανένα δίκιο, η κυβέρνηση σας έχει στηρίξει…» (vid)
- Σωτήρης Τσαφούλιας: Η δύναμη των λέξεων δεν χάνεται, ανεξαρτήτως της γνώσης μας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελεσίγραφο της Κομισιόν για τις αγροτικές επιδοτήσεις και κίνδυνος απώλειας κονδυλίων
- Ισπανία: Ο Σεπτέμβριος, μήνας των διαζυγίων και οι κύριες αιτίες χωρισμών
- Ένας νεκρός σε τροχαίο με νταλίκα στην εθνική οδό κοντά στο Μαρτίνο
- Στρατιωτική άσκηση European Spartan Exercise: Πέντε χώρες της ΕΕ ενώνουν δυνάμεις στη Βουλγαρία