Ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής προειδοποίησε την κυβέρνηση
Ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος ο οποίος διεγράφη πριν από λίγο καιρό, προχώρησε σε μια ανάρτηση έχοντας βάλει στον στόχο τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Κύρτσος μάλιστα ανέφερε πως εάν συνεχίσει σε αυτήν την τακτική, η κυβέρνηση «θα τον πληρώσει ακριβά».
«Ο Α. Γεωργιάδης φθείρει τη ΝΔ. Στην προσπάθειά να υποβαθμίσει προβλήματα αρμοδιότητάς του, χρησιμοποιεί κουτοπονηριά & θράσος. «Γκρινιάρηδες» όσοι υποφέρουν από ακρίβεια. Για…ψυχολογικούς λόγους δεν βάζει βενζίνη ο κόσμος. Εάν συνεχίσει έτσι η ΝΔ θα τον πληρώσει ακριβά».
Δείτε επίσης: Τα περαστικά του στον Δημήτρη Κουτσούμπα έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Πιερρακάκης: Η συζήτηση για τη διαδοχή στο Eurogroup είναι πρόωρη αλλά τιμητική για την Ελλάδα
- Τσιάρας: Τα χρήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ που θα εξοικονομηθούν από όσους έκαναν παρατυπίες θα αναδιανεμηθούν στους πραγματικούς αγρότες
- Τσουκαλάς: Ο Μαρινάκης παραδέχθηκε την επιχείρηση συγκάλυψης λόγω της μη συμφωνίας για την προσαγωγή του Φραπέ
- Η Κάγια Κάλλας επιβεβαίωσε την αναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας από την ΕΕ
- Η γη της ελιάς: Απόψε προβάλλεται διπλό επεισόδιο με μεγάλες ανατροπές
![]()
