Δεσμεύθηκε πως θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή
Τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν στην προεκλογική του περίοδο, για την εκλογή ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ευχαρίστησε ο Ανδρέας Λοβέρδος το απόγευμα της Δευτέρας.
Με τη θέση «συνεχίζουμε δυναμικά με σεμνότητα και ενότητα. Το ΠΑΣΟΚ μπροστά η Ελλάδα ψηλά», ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε με τους πολιτικούς του φίλους σε εκδήλωση στην Πλάκα στο Ξενοδοχείο Electra Palace και όπως χαρακτηριστικά τόνισε «θα είναι μπροστά στην πρώτη γραμμή ό,τι και αν συμβεί» για να ολοκληρώσει την ευχαριστήρια ομιλία του με τη φράση «Ζήτω η παράταξη! Ζήτω η Ελλάδα!»
Η ομιλία:
Η συγκέντρωση:



Δείτε επίσης: Καυστικός ο Άδωνις για την πλαστική μπουλντόζα Πολάκη: Μνημείο αλαζονείας – Να τον ξεναγήσω τώρα στο Ελληνικό
- Ο Τραμπ μηνύει τον Ρούπερτ Μέρντοχ και την Wall Street Journal για δυσφήμηση
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Μία ματιά στα πρακτικά
- ΙΟΒΕ: Οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας σε ανοδική τροχιά
- Η Google επιβεβαιώνει τη συγχώνευση: Chrome OS και Android θα αποτελούν μία ενιαία πλατφόρμα
- Αποπομπή του Έλον Μασκ από τη Βασιλική Εταιρεία Επιστημών: Οι λόγοι πίσω από τις διώξεις εναντίον της έρευνας