(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Έχει περάσει σε άλλη πίστα, γίνεται υπονομευτής του πολιτεύματος» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όλοι θέλουμε να δοθούν απαντήσεις και να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Επίθεση προς τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τονίζοντας και πάλι ότι «γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος», με αφορμή το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περί παραίτησης του πρωθυπουργού και διεξαγωγής εκλογών παρουσία διεθνών παρατηρητών, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής», που έκανε λόγο για «μοντάζ» στην υπόθεση των Τεμπών.

propoli

«Όλοι θέλουμε να δοθούν απαντήσεις και να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “το Βήμα της Κυριακής” επιχείρησε με παραπλανητικό τρόπο να θέσει εν αμφιβόλω το πώς μεταφέρθηκε η επιχειρηματολογία περί ανθρωπίνου λάθους. Ουδείς αμφισβητεί πως η δικαστική έρευνα προχώρησε με τα πλήρη στοιχεία και πώς αυτή προς το παρόν τουλάχιστον κατέληξε στη συνδρομή του ανθρώπινου λάθους, ασφαλώς και εξετάζονται και άλλες πτυχές της τραγωδίας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερωτήσεις στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία προσπάθεια να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη, αφού την ίδια μέρα ο σταθμάρχης ομολόγησε τα δικά του λάθη.

«Ακολούθως έρχεται ο πρόθυμος κ. Ανδρουλάκης για να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, όταν μιλάμε για συγκεκριμένη εφημερίδα δεν μιλούμε αορίστως, εμείς δεν επιτιθέμεθα σε πρόσωπα, παραθέτουμε γεγονότα και μιλάμε για ταύτιση συμφερόντων. Βγαίνει ένα δημοσίευμα που αποδομείται σημείο προς σημείο και μετά ένας πολιτικός αρχηγός σπεύδει να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Ενώστε τις τελείες και θα καταλάβετε», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Επέμεινε πως τα επιχειρήματα είναι συντριπτικά και τόνισε ότι θα πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. «Ας είναι μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύκολα διακινούνται ψέματα. Ας αφήσουμε τους Δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, δεν προσφέρονται όλα τα θέματα για πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον κατηγόρησε ότι γίνεται συνειδητά υπονομευτής του πολιτεύματος και υπογράμμισε ότι «περνά σε άλλη πίστα και από την πολιτική γελοιοποίηση γίνεται υπονομευτής του πολιτεύματος». «Θεωρώ πως αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, σε ερώτηση αν θα γίνει κανονικά αύριο η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι εφόσον κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή κατά της κυβέρνησης το Yπουργικό δεν μπορεί να γίνει αύριο, αλλά μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης.

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης: «Κάποιοι κατηγορούν την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να φτιάξει μονταζιέρα ενώ υπάρχει ομολογία»

Loading