Μαρινάκης: «Η πόρτα του γραφείου του πρωθυπουργού είναι πάντοτε ανοιχτή για συνάντηση με τους αγρότες»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας σήμερα στον “Real FM” αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, δήλωσε:

 «Ο Πρωθυπουργός ακούει τα αιτήματα των κοινωνικών ομάδων, προσπαθεί να τα σταχυολογήσει και να τα ικανοποιήσει με βάση και τα δημοσιονομικά δεδομένα» 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης, ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι στη διάθεση των εκπροσώπων και των αγροτών για τη συνέχιση ενός εποικοδομητικού διαλόγου.

propoli

Μαρινάκης: Η αξιοπιστία της κοστολόγησης ενός προγράμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίστοιχη, με το να σας κάνω εγώ μία ανάλυση για το κρίκετ

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε επίσης, ότι η πόρτα του γραφείου του Πρωθυπουργού “είτε – ας πούμε – στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, είτε με μια συνάντηση στο πλαίσιο μιας επίσκεψής του, είναι πάντοτε ανοιχτή και το έχει αποδείξει“. Από εκεί και πέρα-όπως είπε- έχει να κάνει και με τα αιτήματα, έχει να κάνει και με το πότε θα υποβληθεί ένα αίτημα για μια συνάντηση.


Εγώ δεν γνωρίζω, αυτή τη στιγμή για κάποια συνάντηση, για να μην παρεξηγηθούν αυτά που λέω. Σας επιβεβαιώνω, όμως, τη διαρκή και αποδεδειγμένη από πράξεις επιθυμία του Πρωθυπουργού, να είναι σε διάλογο με τους πολίτες, με τις κοινωνικές ομάδες. Ένας διάλογος – που και οι δύο, νομίζω, το έχετε διαπιστώσει – οδηγεί σε κάποια αποτελέσματα, οδηγεί σε πράξεις” είπε ο κ.Μαρινάκης.


Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα το οποίο -σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση- είναι κοστολογημένο ο κ. Μαρινάκης απάντησε:

«Η αξιοπιστία της κοστολόγησης ενός προγράμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίστοιχη, ενδεχομένως, με το να σας κάνω εγώ μία ανάλυση για το κρίκετ»
“Καταρχάς, η αξιοπιστία της κοστολόγησης ενός προγράμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίστοιχη, ενδεχομένως, με το να σας κάνω εγώ μία ανάλυση για το κρίκετ, που δεν έχω παρακολουθήσει πότε στη ζωή μου” και προσέθεσε: ” Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοστολόγηση προγραμμάτων, όχι μόνο τώρα, διαχρονικά, είναι μία «πονεμένη ιστορία
». Δεν χρειάζεται ν’ ανήκεις σε κάποιο κόμμα για να το διαπιστώσεις”.

Μαρινάκης για καταλήψεις: Έχουμε αυτή τη στιγμή μια Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία νομιμοποιεί με κάθε επισημότητα παράνομες πράξεις

Αναφερόμενος στις καταλήψεις στα πανεπιστήμια ο κ.Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι νομιμοποιεί παράνομες πράξεις, ενώ -όπως είπε- η χώρα ταλαιπωρήθηκε πολύ από την παραβατικότητα στα πανεπιστήμια.

Έχουμε αυτή τη στιγμή μια Αξιωματική Αντιπολίτευση, η οποία νομιμοποιεί με κάθε επισημότητα παράνομες πράξεις. Αυτό δεν είναι καλό, δυστυχώς, για τη Δημοκρατία μας, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Πρώτο δεδομένο. Δεύτερο δεδομένο, ότι μία χώρα που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από την παραβατικότητα στα πανεπιστήμια -και για να κάνω και την αυτοκριτική του δικού μας πολιτικού χώρου, πολλές φορές δεν είχαμε την τόλμη που θα έπρεπε να έχουμε στο παρελθόν- είναι πολύ σημαντικό ότι είναι αυτονόητο και συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου και συμβαίνει σε όλη την υπόλοιπη ελληνική επικράτεια, δεν συνέβαινε μέχρι το 2019 δυστυχώς στα πανεπιστήμια, που ήταν μια θλιβερή εξαίρεση: Όταν τελείται μία παράνομη πράξη, ούτε τιμωρητικά ούτε εκδικητικά, επιβάλλεται ο νόμος” είπε ο κ.Μαρινάκης.

Δείτε επίσης: Κυρ.Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται δίκαια, αιτήματα διάφορων κοινωνικών ομάδων

Loading