Με την ΠτΔ συναντήθηκε ο Ανδρουλάκης – Συζήτησαν για την πανδημία και την οικονομία

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε στην κ. Σακελλαροπούλου ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό

Με την πανδημία αλλά και την οικονομία στο στόχαστρο, επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο την Παρασκευή ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, έγινε σε ένθερμο κλίμα και ο κ. Ανδρουλάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας ενθαρρύνοντας την εθνική συνεννόηση.

Όπως δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Ανδρουλακης, συνομιλώντας με την κυρία Σακελλαρόπουλου, την ευχαρίστησε για την συνάντηση, τόνισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης όσον αφορά την πανδημια, ενώ διαμήνυσε ότι το κόμμα του θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.

propoli
androylakis-proedriko-megaro

Επανέλαβε την έκκληση του προς τους πολίτες να εμβολιαστούν, υποστηρίζοντας ότι ειναι το μόνο όπλο απέναντι στην πανδημία. Ζήτησε από την κυβέρνηση ταυτόχρονα, την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας αλλά και πιο σωστή ενημέρωση για το εμβόλιο.

Επιπλέον, την ενημέρωσε για την χθεσινή παρέμβαση του στο Συμβούλιο των PES για το εμπάργκο όπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία. Όπως είπε, η Άγκυρα αποτελεί ένας παράγοντας αστάθειας στην περιοχή.

5463836Μιλώντας για τους πόρους του Ταμείου  Ανάκαμψης, ο κ. Ανδρουλακης ανέφερε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά τα χρήματα σε τομείς που υπάρχουν ανάγκες.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα: «Κανένας πολίτης δεν πιστεύει ότι δεν γνώριζε ο Πρωθυπουργός» (vids)

Loading