Άτυπο γεύμα εργασίας στους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων που συμμετέχουν στο Φόρουμ των Δελφών παρέθεσε ο πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, στο γεύμα παρακάθισαν οι πρωθυπουργοί της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Κovačevski, της Βουλγαρίας, Kiril Petkov, του Μαυροβουνίου, Zdravko Krivokapić, του Κοσόβου, Albin Kurti ο πρόεδρος Υπουργικού Συμβουλίου Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Zoran Tegeltija και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για τον Διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας, Miroslav Lajčak.
Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Dimitar Κovačevski και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Kiril Petkov.
Πηγή: skai.gr
Δείτε επίσης: Μητσοτάκης από Κοζάνη: «Η ενεργειακή μας θωράκιση πρέπει να είναι εξασφαλισμένη και σίγουρη» (vid)
- Σαφές μήνυμα Βαρθολομαίου για τη φύση και το περιβάλλον
- Νέα εποχή για τη ΔΕΘ: Τσεντεμεΐδης, Μετρό και τουρισμός στο επίκεντρο της 90ής διοργάνωσης
- Ψηφιακή κυριαρχία για την Ελλάδα του 2030 έθεσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη ΔΕΘ
- Σαρωτικό προβάδισμα της AfD δείχνει το exit poll στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Γουίτκοφ: Σημαντικές οι συνομιλίες στο Κίεβο με τον Ζελένσκι – θα συνεχιστούν
![]()
