Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών "Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού", Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Μουδιασμένο το κλίμα στη Βουλή μετά την πτώση του Canadair

Τι είπαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων

Ενημέρωση ζήτησε ο Γιώργος Καραμέρος από την κυβέρνηση

Μουδιασμένο είναι το κλίμα στην Bουλή μετά την είδηση της πτώσης του canadair στην Κάρυστο. Βουλευτές που βρίσκονται στην ολομέλεια της Βουλής για την συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά την άρση των περιορισμών για την ψήφο των αποδήμων, αναφέρθηκαν στο συμβάν μόλις έγινε γνωστό.

propoli

Ακόμη και εκτός της ολομέλειας, σε γραφεία αλλά και στο καφενείο της Βουλής ήταν ανοιχτές οι τηλεοράσεις με βουλευτές και στελέχη να παρακολουθούν τις ζωντανές μεταδόσεις.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, σημείωσε μεταξύ άλλον, ότι «είναι πάρα πολύ δύσκολο, τίμημα αυτοθυσίας πολύ μεγάλο, να ευχηθούμε να είναι όλα καλά, αλλά… το είδα το βίντεο, απίστευτο».

Νωρίτερα, παρενέβησαν και οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής του ΚΚΕ Θεόδωρος Παφίλης, αλλά και οι βουλευτές Γιώργος Καραμέρος (ΣΥΡΙΖΑ) και ο Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ) αναφέρθηκαν στο συμβάν. Ο κ. Καραμέρος, ζήτησε ενημέρωση, ενώ ο κ. Μάντζος ευχήθηκε να είναι σώα τα μέλη του πληρώματος.

Δείτε επίσης: Ακυρώνεται η σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Εργασίας λόγω της πτώσης του Canadair στην Κάρυστο

Loading

Aliri