Με την υπουργό Εξωτερικών της Αυστραλίας Μαρίσε Πέιν (Marise Payne) θα συναντηθεί αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 12:00, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Μετά από το πέρας των διευρυμένων συνομιλιών, θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο, περί ώρα 13:20, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε ευρύ φάσμα τομέων, στον συντονισμό των δύο χωρών σε διεθνείς Οργανισμούς, σε εξελίξεις στην ευρύτερη γειτονία της Ελλάδας και στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού, καθώς και στην ελληνική ομογένεια της Αυστραλίας ως συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο κρατών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Δένδιας: «Η Τουρκία οφείλει να εγκαταλείψει το casus Belli και να αντιληφθεί πως αυτό είναι για το δικό της συμφέρον»
- Σχέδιο αποπυρηνικοποίησης με Ρωσία και Κίνα ενδέχεται να προωθήσει ο Τραμπ
- ΗΠΑ: Ζητήματα πτήσεων λόγω απουσιών και έλλειψης προσωπικού εξαιτίας του shutdown
- Γάζα: Ψήφισμα των ΗΠΑ για την ειρηνική λύση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
- ΚΚΕ: Η έκθεση της Κομισιόν για την Τουρκία δεν συνιστά χαστούκι
- Λονδίνο: Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας αποκτά αρχοντικό αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών
![]()
