Τροπολογία για μείωση φορολογίας στα καύσιμα καταθέτει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, όπως προαναγγέλλει σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.
Καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας» και σχολιάζει: «Έχουν δώσει 5 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και αρνούνται τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα που θα κοστίσει 1,5 δισ. ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο».
«Η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα θα μειώσει σημαντικά την τιμή της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης, του αγροτικού πετρελαίου και τους λογαριασμούς φυσικού αερίου», επισημαίνει ο Ν. Ηλιόπουλος, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό «να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται».
Δείτε επίσης: Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα οφείλει να προστατεύει τα νησιά της απέναντι στην διαρκή Τουρκική απειλή
- Κάλεσμα στη νεολαία για «μαζικές ειρηνικές διαδηλώσεις» απηύθυνε ο Ν. Παππάς
- Ισχυρό μήνυμα Θεοδωρικάκου: Το ΥΠΑΝ στηρίζει την ελληνική φαρμακοβιομηχανία με τον αναπτυξιακό νόμο – Χιλιάδες οι νέες θέσεις εργασίας
- Γκουέι: «Το ομαδικό πνεύμα είναι εξαιρετικό» ενόψει ΑΕΚ και Champions League
- Η Κάιλι Τζένερ αποθεώθηκε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret με εντυπωσιακό ντεμπούτο
- Τριμερής συνάντηση ΗΠΑ – Ρωσίας – Κίνας για το ουκρανικό: η θέση της Κομισιόν
![]()

