O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου
«Το σχέδιο Μητσοτάκη με την κωδική ονομασία ‘το μεγάλο πλιάτσικο’ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Την ίδια ώρα βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με φτηνή προπαγάνδα να απαντήσει για τον ιστορικό αριθμό απευθείας αναθέσεων με αοριστολογίες»
«Φυσικά ‘το μεγάλο πλιάτσικο’ Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει πριν την πανδημία. Επιχειρήσεις που ιδρύθηκαν μια ημέρα πριν, να πάρουν έργα και επιχειρήσεις άσχετες με τα έργα που πήραν, έκαναν από τότε πάρτι καθημερινά. Απλά η πανδημία ήρθε και τους έδωσε νέες δικαιολογίες για ακόμα μεγαλύτερο φαγοπότι», σημειώνει και σχολιάζει:
«Καθώς η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις ανατιμήσεις, τον γενικευμένο πληθωρισμό και την ακρίβεια στην αγορά ενέργειας, κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν βρει τη μεγάλη ευκαιρία για πλουτισμό».
«Το ακόμα μεγαλύτερο κακό, είναι ότι περιμένουν τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης για να συνεχίσουν στην υγειά των κορόιδων. Ξέρουν καλά όμως ότι η λαιμαργία τους θα μείνει ανικανοποίητη από την επομένη των εκλογών. Ίσως αυτός να είναι και ο μοναδικός λόγος που ο κ. Μητσοτάκης δεν σηκώνει το γάντι στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα», καταλήγει ο Ν. Ηλιόπουλος.
Δείτε επίσης: Χρ. Σπίρτζης: Τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας είναι μια σαφής παραδοχή της αποτυχίας της κυβέρνησης
- Cosmote Telekom: Σπουδαίος διαγωνισμός για ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι
- Άννα Ευθυμίου: Στρατηγική ενίσχυση της επαγγελματικής ασφάλισης για βιώσιμες συντάξεις
- Μουντομπάσκετ: Η Εθνική στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας των προκριματικών
- Είναι επιτακτική ανάγκη να δράσουμε: ΜΚΟ τεχνών των ΗΠΑ καταδικάζουν τις περικοπές του Εθνικού Ιδρύματος Τεχνών
- Μέγκαν Κάμπελ: Νέα παγκόσμια επίδοση στο πλάγιο άουτ